O meni


Ja sam Tanja Coha, holistički sam terapeut i savjetnica za osobni rast i razvoj s dugogodišnjim iskustvom u radu s ljudima.

Nakon više od dvadeset godina uspješne poduzetničke karijere, slijedila sam zov svog srca i krenula u sasvim jedan novi poduzetnički svijet.

U dubini svoje duše, osjećala sam da se u meni kriju mnogi talenti i potencijali. Krenula sam pomagati ljudima na putu njihovog rasta i razvoja, temeljeći svoj rad na bogatom iskustvu i brojnim edukacijama. Također me je privlačio energetski rad, gdje postižem zavidne rezultate u radu s klijentima.

Specijalizirala sam se za rad u tehnici Acess Bars i brojnim alatima Access Consciousnessa koji su pozitivno promijenili moj život i unaprijedili živote mojih klijenata.

U svom radu biram i druge korisne alate kojima uspješno mijenjamo sebe i ljude s kojima smo okruženi. Kvantna harmonizacija je tehnika brze transformacije i harmonizacije koja balansira sve nivoe našeg organizma ulaskom u stanje čiste svjesnosti i vraća ih u ravnotežu.

Theta iscjeljivanje je meditativni proces koji iscjeljuje na svim razinama vašeg bića, fizičkoj, emocionalnoj, mentalnoj i duhovnoj, kroz usredotočenu molitvu Stvoritelju. Ovom tehnikom dolazimo do stanja duboke opuštenosti, dopuštajući si da djelujemo ispod razine svjesnog uma.

tanja coha

Moja priča o uspjehu


Najznačajniji događaj u mom životu je kada sam nakon više od dvadeset godina uspješnog poduzetničkog rada, gotovo preko noći rekla: "Ne, ne, ja više to ne želim raditi, ne na tako težak način". Moj radni dan je nerijetko trajao i po 18 sati.

Kroz niz pitanja koja sam si tada postavljala i analizirajući svoj život u tih dvadesetak godina, osvijestila sam da nisam imala vremena za sebe, živjela sam u laži, misleći da sam ostvarila svoje životne ciljeve, ali ne, nisam.

Iz ovog mojeg životnog iskustva naučila sam da ne želim više nikada, ni u jednoj životnoj situaciji raditi nasilje nad sobom.

Danas živim i radim ono što volim, a prije svega naučila sam voljeti sebe. Vratila sam se opet onom malom djetetu, onoj maloj Tanji koja uživa u životu i živi punim plućima.

Danas je svijet za mene jedno zaista prelijepo mjesto, zato jer ga gledam iz perspektive lijepog i savršenog. Moj svijet je pun ljubavi i zahvalnosti.

Vrijednosti koje živim


Nije jednostavno u potpunosti živjeti svoje vrijednosti. To zahtijeva mnogo svjesnosti, truda i rada na sebi. Ponosna sam što u mojem životu svakodnevno stanuju ljubav, zahvalnost, opraštanje, iskrenost, poštovanje, svjesnost, prihvaćanje, velikodušnost, učenje i zdrav život.

Iz dana u dan svoje klijente potičem da žive u skladu sa svojim vrijednostima, jer je to jedini i pravi put prema sretnom i ljepšem životu.

Kroz tehnike osobnog razvoja, svakodnevno prepoznajemo davno zaboravljene dijelove sebe i vraćamo se svojoj istini. To je važan zadatak svih nas na životnom putu.

Svi težimo boljem i sretnijem životu, a svatko od nas ima izbor odabrati život kakav želi živjeti. Moj put je put učenja i osnaživanja drugih.

Rad s klijentima


Ljudi u ovoj realnosti prolaze jedno izazovno, ali zaista i uzbudljivo razdoblje. Jedan od najvećih izazova je strah za egzistenciju, kao i strahovi od gubitka nečega ili nekoga.

Svakodnevno pomažem ljudima na putu osnaživanja, kroz grupni rad, individualne tretmane i vođene meditacije. Uživam u radu s otvorenim klijentima koji svjesno otvaraju vrata pozitivnim promjenama u svom životu, žele izaći iz svoje zone poznatog, dopuštaju da im iz života odlaze stari obrasci, definicije i uvjerenja, u želji da zakorače u nešto potpuno novo i ljepše, u život koji zaslužuju.

Moja najveća motivacija su klijenti, njihovi rezultati koje postižu u radu sa mnom, kao i moja velika želja za učenjem kako bih i ja još više rasla i prenosila svoja znanja drugima. Život je velika avantura koju možemo oslikati bojama radosti, ljubavi i povjerenja.

Obratite mi se s povjerenjem za zajedničko putovanje stazama učenja i razvoja!